In ons huidinstituut kan u terecht voor verschillende soorten behandelingen:

Gelaatsverzorgingen, huidverbetering, kunstnagels in acryl en ook gellish, make-up sessies, workshops,... zijn enkele van de dingen waar u bij ons voor terecht kan!

Sinds kort is er een samenwerking met Food m@tters, waardoor wij nu ook 1 op 1 orthomoleculair voedingsadvies kunnen versvhaffen, kookworkshops en-party's organiseren en zelfs, ja hoor, kinder beauty party's! Benieuwd?? Dat geloof ik ;-)

Al de producten die het best voor uw huidtype geschikt zijn kan u uiteraard ook bij ons verkrijgen: gezonde, plantaardige cosmetica producten, minerale make-up (ook speciaal gamma voor de kids!)

Op zoek naar een leuk geschenk? Zelfs dat hebben wij! Bridgewater geurartikelen,... alles met beperking van schadelijke stoffen!

Want wees nu eerlijk, we hebben maar 1 lichaam, daar draagt u toch zorg voor?!

Voor al onze behandelingen maken wij enkel gebruik van de meest kwalitatieve producten, allemaal op natuurlijke basis, zonder parabenen en minerale oliën, en zeker niet getest op dieren,.. Als kers op de taart zijn deze producten dan ook nog eens aan betaalbare prijzen!

Wil u graag eens langskomen? maak dan even een afspraak op voorhand, anders zal het heel moeilijk worden om een gaatje voor u te vinden ;-)

Een afspraak maken kan via mail op jessbeaute@hotmail.com of vul gewoon ons contactformulier in, dat is nog makkelijker ;-)

Wij kijken er alvast naar uit om u in de watten te leggen!

liefs,

Jess.