Nieuw!!! Edelsteenpoeders in Sofri color energy basic creams.


Edelstenen behoren tot de meest rudimentaire en holistische bestanddelen van onze natuur. Ze hebben een positief effect op onze huid, en dat niet alleen. De microfijne partikels van edelstenen zoals robijn, barnsteen, citrien, toermalijn, safier, amethyst en bergkristal, bevatten waardevolle mineralen die de werking van de actieve ingrediënten in onze producten nog versterken.

Basic Cream Rood

Deze crème met toegevoegd robijnpoeder, ondersteunt de werking van de reeds voorhanden actieve werkstoffen. Hoofzakelijk wordt hierdoor een relatief droge huid goed verzorgd, en wordt een sterke levendige kracht toegedicht.

Basic Cream Oranje

Barnsteen is een uitzonderlijke materie; nl. een versteend boomhars. Door overdracht werd ons meegegeven dat barnsteen open wonden van oude bomen terug genas, bacteriën doodde en ontstekingen wegnam.

Daarom is barnsteen huid verzorgend, antibacterieel en ontstekingsremmend zijn.

Basic Emulsion Geel

Ingewerkt gemicroniseerd citrien brengt een ontspannend en regulerend effect, verbeterd het huidbeeld en stimuleert het immuunsysteem. Het is zeer deugddoend voor een gevoelige huid.

Basic Cream Groen

Het toermalijnpoeder staat borg voor een verbeterde huiduitstraling en verbind zich zeer goed met de andere actieve werkstoffen in deze crème. Het bevat tal van waardevolle mineralen zoals oa. natrium, magnesium, calcium en kalium, die daadwerkelijk bijdragen tot de regeneratie van de huid, de cel vernieuwing bevorderen en de huid als het ware een nieuwe energieboost geven door het activeren van de microcirculatie.

Basic Cream Blauw

Safierpoeder bevat kleigrond, die een reinigende werking heeft. Restanten van magnesium, calcium en kalium verbeteren de vochtigheid van de huid en porren de cel vernieuwing aan. Safier edelsteenpoeder is ook heilzaam om in acnéproducten te mengen.

Basic Cream Indigo

De individualiteit van dit product wordt verkregen door de toevoeging van amethist edelsteenpoeder. Dit poeder bevat silicium wat zorgt voor een merkbaar verbeterde elasticiteit en vastheid van het bindweefsel. De amethist wordt een fantastisch werkingsmechanisme toegeschreven tegen een gestreste huid en een onreinheden. Het harmoniseert de huid zodat deze er gebalanceerd en mooi uitziet.

Basic Cream Violet

Bergkristal bekomen uit de stam van de kwarts verhoogt de weerbaarheid van de huid en de huidirritaties verlichten.


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square